Uw woning verkopen zonder bemiddelingskosten

Als u om wat voor reden dan ook snel uw woning wilt of moet verkopen dan bent u bij Breeveld vastgoed en bemiddeling aan het juiste adres. Het zou kunnen dat u snel uw huis wilt verkopen om plezierige redenen of helaas om minder plezierige redenen. Wat u niet wilt is hier onnodig veel tijd, geld en energie aan besteden. Met een netwerk van investeerders en financiers wordt de verkoop snel en adequaat geregeld. Wij doen dit met veel plezier en passie en gelukkig ook met veel tevredenheid van onze particuliere verkopers, zodat zij zich kunnen focussen op de volgende stap in hun leven.

Ons team

Galvano Breeveld

Galvano Breeveld: Met al meer dan 11 jaar ervaring in sales en marketing is het werken met mensen nog steeds wat mijn hart sneller laat kloppen en bloed sneller laat stromen . Voor iemand die houdt van uitdagingen en het oplossen van problemen is vastgoed en bemiddelen op mijn buik geschreven. Binnen Breeveld vastgoed houd ik me voornamelijk bezig met de acquisitie van nieuwe klanten en de dagelijkse bedrijfsvoering.
Naast het runnen van onze prachtige onderneming heb ik ook een fantastische familie die bestaat uit mijn partner-in-crime Kimberly en onze 3 energievolle zonen, waar ik veel leuke tijden mee doorbreng! Ik ben een groot liefhebber van sport en in mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de studio, lekker bezig zijn met mijn hobby en dat is het maken van muziek.

Kimberley Visser

Kimberly Visser: Binnen het vastgoed ben ik gestart als verhuurmakelaar om daar de ins en outs te leren. Hier is dan ook mijn passie voor het vastgoed begonnen en leer ik graag nog elke dag van de ruime aspecten binnen deze branche. Met Breeveld vastgoed kan ik een goede balans vinden tussen de wensen van de verkopende en kopende partij. Dit brengt mij elke dag weer de uitdaging waar ik van geniet! Binnen Woning verkoop service houd ik me voornamelijk bezig met het klantcontact en de juridische aspecten, bij vragen ben ik dan ook uw contactpersoon. Naast deze onderneming ben ik moeder van drie prachtige zonen, die ons privé leven nog leuker maken. In mijn vrije tijd ben ik het allerliefst met mijn gezin.

Deze tevreden verkopers gingen u voor

“Na aankoop van onze nieuwe woning binnen een week onze vorige woning verkocht waardoor wij geen dubbele woonlasten hadden, heel goed geholpen!.”

Marion K

“Zeer enthousiast en vrolijke mensen. Galvano en Kimberly hebben mij van A tot Z super geholpen. De communicatie was fijn en ze zijn heel transparant. Toppers!.”

Jimmy M.

“Breeveld vastgoed heeft mijn woning gered uit de executie verkoop waardoor ik niet met een hoge restschuld ben blijven zitten. Na mijn mening snel en goed gehandeld.”

Janet B.

Gratis uw huis verkopen

U betaalt geen kosten, wij nemen alles voor onze rekening!

Garantie bij verkoop

Alle kopers bieden zonder voorbehoud van financiering

Gratis waardebepaling

Ontvang direct een waarde bepaling