Uw voordelen

  • Geen verkoop kosten

  • Geen ontbindende voorwaarden

  • Slecht onderhoud? Geen probleem

  • U verhuist wanneer u wilt

  • Mogelijkheid om terug te huren

  • Actief in heel Nederland

Uw woning in 5 stappen verkocht

1. Woning aanmelden

Vrijblijvend én kosteloos uw woning aanmelden

2. Binnen 48 uur reactie

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op

3. Inplannen van een bezichtiging

Eenmalige bezichtiging door ons team

4. Overeenkomst bod

Binnen enkele dagen het beste bod

5. Officiële koopakte

U ontvangt een officiële koopakte

6. Gefeliciteerd!

Uw huis is kosteloos verkocht

Breeveld Vastgoed

Voor wie is Breeveld vastgoed geschikt?

Als u graag een nieuwe woning wilt aankopen en uw huidige woning eerst wilt verkopen

U heeft eindelijk uw droomhuis gevonden en wilt snel beslissen; Wij bieden uitkomst! Verkoop van uw woning kan zonder voorbehoud van financiering. Zonder zorgen, dubbele lasten of verkoopstress.

Wegens relatie beëindiging genoodzaakt de woning te verkopen

Beëindiging van uw relatie brengt veel geregel met zich mee. Een snelle verkoop van de gezamenlijke woning geeft rust en maakt dat u snel de draad van het leven weer kunt oppakken. Breeveld vastgoed biedt deze mogelijkheid. Overeenstemming wordt, indien gewenst, bereikt door overleg met de afzonderlijke partners.

Verkoop wegens overlijden

Met het verlies van een dierbare worden nabestaanden geconfronteerd met de financiële afwikkeling van de erfenis, terwijl de lasten van een woning gewoon doorlopen en er mogelijk erfbelasting betaald moet worden. Een snelle verkoop is, financieel gezien, in de meeste gevallen wenselijk, zodat de aandacht verlegd kan worden naar het verwerken van het verlies.

Verkoop van uw huis uit financiële noodzaak

Wanneer u de maandlasten van uw eigen woning niet meer kunt betalen en gedwongen verkoop op de loer ligt bieden wij u uitkomst. Wij helpen u graag en bemiddelen tussen u en uw bank om de schade zoveel mogelijk te beperken. In veel gevallen bestaat de mogelijkheid uw woning na verkoop zelf te blijven huren, zodat u niet ook nog de stress van verplicht verhuizen voelt.

U heeft uw woning verhuurd

Ook wanneer uw woning verhuurd is kunt u uw woning verkopen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de lopende huurovereenkomst. Een woning in verhuurde staat is lastiger te verkopen aan een particuliere koper. Voor ons is dit geen probleem.

Uw huis is niet te verkopen door achterstallig onderhoud

Dit is voor ons geen probleem - wij hebben ook interesse in woningen met achterstallig onderhoud, aanschrijvingen of woningen die slecht in de markt liggen.

Ook benieuw naar wat jouw woning waard is?

Vraag vandaag nog kosteloos een waardebepaling aan!