off-market deals

Dé beste off-market deals – Dat is waar Breeveld Vastgoed voor staat

Aangezien er veel vraag is naar vastgoed en weinig aanbod, is er veel concurrentie voor beleggers. Om die reden zijn wij ons gaan begeven in de off-market vastgoed wereld. Onze off-market deals worden selectief en exclusief aangeboden. Hierdoor krijgen niet alle investeerders in ons grote netwerk ons aanbod opgestuurd. Alleen wanneer wij overtuigd zijn dat het aansluit op de aangegeven wensen van de investeerders. Hierdoor is er minder concurrentie en creëren we betere kansen voor vastgoedbeleggers. Dat is in het kort waar wij voor staan.
Verder doen wij als Breeveld Vastgoed altijd wat extra’s voor onze klanten op het gebied van wet- en regelgeving. Elke regio kent andere wetten en regels m.b.t. vastgoedbelegging. Wij zoeken alles tot in de puntjes uit, zodat ons aanbod zo aantrekkelijk mogelijk is voor u als investeerder. Hierdoor komt u niet onverwachts voor verrassingen te staan.

Ons team

Off-market deals

Galvano Breeveld

Eigenaar

Galvano Breeveld: Met al meer dan 11 jaar ervaring in sales en marketing is het werken met mensen nog steeds wat mijn hart sneller laat kloppen en bloed sneller laat stromen . Voor iemand die houdt van uitdagingen en het oplossen van problemen is vastgoed en bemiddelen op mijn buik geschreven. Binnen Breeveld vastgoed houd ik me voornamelijk bezig met de acquisitie van nieuwe klanten en de dagelijkse bedrijfsvoering.
Naast het runnen van onze prachtige onderneming heb ik ook een fantastische familie die bestaat uit mijn partner-in-crime Kimberly en onze 3 energievolle zonen, waar ik veel leuke tijden mee doorbreng! Ik ben een groot liefhebber van sport en in mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de studio, lekker bezig zijn met mijn hobby en dat is het maken van muziek.

Contact: info@breeveldvastgoed.nl

Off-market

Kimberly Visser

Eigenaar

Kimberly Visser: Binnen het vastgoed ben ik gestart als verhuurmakelaar om daar de ins en outs te leren. Hier is dan ook mijn passie voor het vastgoed begonnen en leer ik graag nog elke dag van de ruime aspecten binnen deze branche. Met Breeveld vastgoed kan ik een goede balans vinden tussen de wensen van de verkopende en kopende partij. Dit brengt mij elke dag weer de uitdaging waar ik van geniet! Binnen Woning verkoop service houd ik me voornamelijk bezig met het klantcontact en de juridische aspecten, bij vragen ben ik dan ook uw contactpersoon. Naast deze onderneming ben ik moeder van drie prachtige zonen, die ons privé leven nog leuker maken. In mijn vrije tijd ben ik het allerliefst met mijn gezin.

Contact: kimberly@breeveldvastgoed.nl

Exclusief vastgoed

Joris Boelen

Online Marketeer

Contact: joris@breeveldvastgoed.nl
huis flippen

Gino Engelbracht

Account Manager

Contact: gino@breeveldvastgoed.nl
vastgoedbelegging

Sahin Kara

Account Manager

Contact: sahin@breeveldvastgoed.nl
off-market deals

Nina Lindeborg

Verhuur en Beheer

Contact: nina@breeveldvastgoed.nl

Deze tevreden verkopers gingen u voor

“Na aankoop van onze nieuwe woning binnen een week onze vorige woning verkocht waardoor wij geen dubbele woonlasten hadden, heel goed geholpen!.”

Marion K

“Zeer enthousiast en vrolijke mensen. Galvano en Kimberly hebben mij van A tot Z super geholpen. De communicatie was fijn en ze zijn heel transparant. Toppers!.”

Jimmy M.

“Breeveld vastgoed heeft mijn woning gered uit de executie verkoop waardoor ik niet met een hoge restschuld ben blijven zitten. Na mijn mening snel en goed gehandeld.”

Janet B.

Exclusieve off-market deals

Exclusieve investeringspanden door heel Nederland gericht op uw behoeften

Gescreende beleggingspanden

Geschikt voor lange termijn investeringen of herontwikkelingsprojecten

Actief in heel Nederland

Wij staan overal voor u klaar