Beleggingspand verkopen:
hoe doe je dat?

Bent u in het bezit van een beleggingspand en wilt u deze in de verkoop zetten? Dan moet u rekening houden met een andere aanpak dan bij de verkoop van een woning waar u zelf gebruik van maakt. Zeker wanneer er nog huurders in het pand aanwezig zijn is het beleggingspand verkopen wat lastiger dan normaal. De markt voor beleggingspanden is immers een stuk kleiner dan die voor woonhuizen, en u moet maar net weten hoe u de juiste doelgroep aanspreekt.

Beleggingspand verkopen via een makelaar

De eerste logische stap om een beleggingspand te verkopen is via de makelaar. Echter, de meeste makelaars zijn gespecialiseerd in woonhuizen voor de particuliere markt, waardoor het relatief lang kan duren om de juiste koper te vinden. Bij Breeveld Vastgoed zijn we onder andere gespecialiseerd in het kopen en verkopen van beleggingspanden. We hebben een groot netwerk en weten precies hoe we in korte tijd een koper vinden, of er nu huurders in het pand zitten of niet. We spreken daarbij zowel particuliere als professionele beleggers aan, waardoor we vaak snel de juiste partij hebben gevonden.

Meer informatie

  Beleggingspand verkopen én levenslang rendement ontvangen?

  Neem vandaag nog contact met ons op

  beleggingspand met achterstallig onderhoud

  Beleggingspand met achterstallig onderhoud

  Betreft het een beleggingspand met achterstallig onderhoud? In veel gevallen zal dit van invloed zijn op het verkoopproces. Veel kopers zijn namelijk huiverig voor panden die veel onderhoud vereisen, of het nu woonhuizen of beleggingspanden betreft. Er zijn echter ook genoeg beleggers die juist interesse hebben in dit soort panden. Ze kunnen ze namelijk volledig naar wens renoveren, en zo de waarde ervan flink verhogen. Een beleggingspand verkopen dat veel achterstallig onderhoud vereist hoeft dus niet moeilijk te zijn, zolang u maar weet waar u de juiste koper vindt. Door onze jarenlange ervaring met zowel het kopen als verkopen van beleggingspanden weten wij precies welk type koper geïnteresseerd is in een beleggingspand met achterstallig onderhoud. Met onze hulp kan het pand dan ook reeds binnen een week verkocht zijn, in welke staat het zich ook bevindt.

  Pand inclusief huurder verkopen

  Zit er op dit moment een huurder in het pand dat u wilt verkopen? Dan is het zaak een koper te vinden die akkoord gaat met het huidige huurcontract, inclusief alle door u opgestelde voorwaarden. Het bekende gezegde luidt immers: koop breekt geen huur. Het huurcontract zal dus moeten overgenomen worden door de koper, wat een beleggingspand verkopen soms lastig maakt. Echter, een beleggingspand inclusief huurder verkopen kan ook juist handig zijn. Zo weet de koper immers zeker dat er vanaf dag één inkomsten aan verbonden zitten, wat het extra interessant maakt het pand te kopen. Het is dus zaak de juiste beleggers aan te spreken en het pand precies op de juiste manier in de markt te zetten. Bij Breeveld Vastgoed weten we precies hoe we dat doen!

  beleggingspand verkopen
  beleggingspand verkopen informatie

  Gratis informatie over het verkopen van een beleggingspand

  Met onze jarenlange ervaring in de woningmarkt kunnen wij elke vraag beantwoorden met betrekking tot het verkopen van een beleggingspand. Wilt u bijvoorbeeld weten of het mogelijk is het huurcontract te beëindigen van de huidige huurders? Of heeft u vragen over wat het pand waard is? Neem dan even contact met ons op, dan leggen we u alles haarfijn uit en vertellen we u bovendien wat we voor u kunnen betekenen bij de verkoop van het pand. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat elk pand snel verkocht is, en ook een beleggingspand verkopen gebeurt met onze hulp sneller dan u zou denken!