beleggingspand kopen

Beleggingspand kopen – uw voordelen

  • Exclusief off-market aanbod

  • Aanbod op maat o.b.v. uitgebreid zoekprofiel

  • Actief in heel Nederland

  • Snelle afhandeling

  • Verstand van wet- en regelgeving

  • Gratis financieel advies

Een beleggingspand kopen in 5 stappen

1. Zoekprofiel aanmaken

Telefonisch bespreken wij uw wensen

2. Ontvang het aanbod exclusief

Aanbod op maat op basis van uw zoekprofiel

3. Bezichtiging inplannen

Beleggingspand bezoeken bij interesse

4. Bod doen

Binnen enkele dagen reactie op uw bod

5. Officiële koopakte

U ontvangt een officiële koopakte van uw vastgoedbelegging

6. Gefeliciteerd!

U bent de eigenaar van een beleggingspand!

Breeveld Vastgoed

Wat betekent Breeveld vastgoed voor u

Exclusief off-market aanbod

Off-market vastgoed kopen wordt erg gewaardeerd door kopers vanwege de anonimiteit en vertrouwelijkheid. Wij bieden ons off-market aanbod exclusief aan. Dit houdt in dat het aan een selecte groep potentiële kopers wordt aangeboden. Dit betekent ook dat er minder concurrentie is. Hierdoor wordt uw positie als koper sterker.

Aanbod op maat o.b.v. uitgebreid zoekprofiel

Het aanbieden van beleggingspanden bij de juiste beleggers staat centraal bij Breeveld Vastgoed. Vandaar dat we het opstellen van een concreet zoekprofiel erg serieus nemen. Zo kunnen we per investeerder de bijbehorende wensen inzien. Op die manier kunnen we ons grote netwerk inzetten om een select aantal potentiële kopers te vinden op basis van het zoekprofiel.

Actief in heel Nederland

Breeveld Vastgoed biedt investeringspanden door heel Nederland aan. Wij hebben een groot, uiteenlopend aanbod. Veel verschillende beleggingsobjecten worden aangekocht en verkocht, zoals commercieel en residentieel vastgoed, garageboxen, kavels en recreatiewoningen. Uw vastgoedbelegging is geschikt voor buy-to-let, huis flippen en transformatieobjecten.

Snelle afhandeling

Het voordeel van off-market vastgoed voor kopers is de directe manier van het benaderen van verkopers. Hierdoor kunnen wij de onderhandelingen sneller laten plaatsvinden dan bijvoorbeeld op Funda. U kunt uw bod eerder uitbrengen, waardoor de transactie sneller afgerond kan worden.

Verstand van wet- en regelgeving

Wij screenen wij al onze investeringspanden. Om zodoende ons aanbod zo interessant mogelijk te maken voor u. Dat betekent dat wij onderzoek doen naar de wetten en regels per regio. Aangezien veel gemeentes andere wet- en regelgeving hanteren op het gebied van vastgoedbelegging. Wij zoeken bijvoorbeeld uit hoe het zit met de zelfbewoningsplicht, de vergunningsaanvraag en het gemeentebeleid.

Gratis financieel advies

Als er één soort belegging is die een leven lang rendement oplevert, dan is het wel het kopen van een beleggingspand. Het levert namelijk een veel hoger rendement op dan op welke spaarrekening dan ook. Indien u wilt starten met beleggen in vastgoed, kunnen wij u kosteloos voorzien van advies. Wij zullen u alles vertellen hoe het in zijn werk gaat. Ook ervaren investeerders kunnen bij ons terecht.

Bent u benieuwd naar ons off-market aanbod?

Meld u vandaag nog kosteloos aan!